Voor data scientists en data enthousiastelingen

Welkom bij de Databar. De nieuwe Nederlandstalige podcast over Data Science. Robert van Straalen (Lead Data Scientist) en Berend Dumas (Senior Data Scientist) nemen je mee in de wereld van Data Science, ze bespreken wat hun opvalt, duiken af en toe de techniek in maar gaan vooral graag in gesprek met leuke gasten.

De Databar 3 – met ProRail over Fiber-Optic Acoustic Sensing

In het Datalab van ProRail wordt volop gewerkt met innovatieve technologie, sensoren en data. Met Cees-Jan Mas praten we over Fiber-Optic Acoustic Sensing: glasvezelkabels die geluidsgolven meten. Wat is er allemaal mogelijk met deze data? Luister het nu in deze aflevering van de databar!

De Databar 2 – Alles over MLOps

In deze aflevering van de Databar duiken we samen met Daan Duppen (Data Engineer) in MLOps: de kunst van het optimaliseren van alle processen in de machine learning life cycle. Wat is het precies? Hoe kun je het effectief oppakken? Of waarom zou je je er ├╝berhaupt mee aan de slag willen?

De Databar 1 – Data Strategie

Deze keer in de Databar schuift Job Gawel (data scientist/ data strateeg) aan en hebben we het over een data strategie. Wat is een data strategie? Hoe kan je het tastbaar maken? En waarom is het zo belangrijk?

Vragen?

Suzanne Alberts (Marketing Manager)

+31(20) 303 1414