Toucan Toco

Platform van Reporting en Data Storytelling

Iedere afdeling en gebruiker binnen een organisatie heeft zijn eigen verhaal en gebruikt data voor verschillende doeleinden. Een CEO wil snel weten hoe zij ten opzichte van hun strategische doelen staan, een CFO wil ten allen tijde de realtime financiƫle analyses overal hebben, een marketeer wil in een oogopslag zien hoeveel leads een campagne heeft opgebracht en een HR manager zoekt naar transparante manieren om de werknemer te informeren en te alignen.

Door data terug te geven aan de organisatie en te visualiseren met de data storytelling applicatie van Toucan Toco, heeft iedere organisatie de mogelijkheid een brede datagedreven cultuur te implementeren. Zo wil je elke collega aan transparante, begrijpbare en uniforme data koppelen om er op te acteren en weloverwogen beslissingen te laten nemen.

Data Science Lab. en Toucan Toco hebben de kennis, ervaring en oplossing gebundeld om samen als dedicated partner op te treden voor de hele journey. Samen zijn wij in staat om impactvolle en duidelijke businesscases op te stellen. Door de combinatie van expertise kijken wij niet alleen terug, maar ook juist naar realtime, predictive en prescriptive. De oplossingen worden geleverd via de cloud en leveren realtime inzichten waardoor op ieder moment een actueel beeld ontstaat van de meest belangrijke informatie.

Wij helpen samen in een tailormade aanpak in kleine en behapbare stappen de datagedreven doelstellingen van jouw organisatie in een data journey te verwezenlijken.

Download de COVID-19 case

    *

    interessant voor jouw organisatie?