Elke datastrategie heeft executie nodig. Daar zorgen wij voor. En niet alleen voor de executie, maar wij leveren ook waarde en impact. Onze consultants en experts helpen jouw organisatie met alle datavragen. Dat kan van alles zijn: van adviseren, het bouwen van je data fundamenten en data analyses tot het implementeren van algoritmes. Samen met jou zorgen we voor de beste aanpak: van het uitvoeren van gehele projecten tot interim en detachering. Kortom: alles op maat, naar jouw wens.

Dit doen we met ...

DATA ENGINEERING

Wij verzamelen data van verschillende interne en externe bronnen en transformeren dit naar een bruikbaar formaat, geschikt voor analyse. Maar we bouwen en onderhouden ook infrastructurele oplossingen. Veilig en schaalbaar, voor nu en in de toekomst, on-premise en in de cloud.

ANALYSE & BUSINESS
INTELLIGENCE

De bruikbare, verzamelde data analyseren we met betrouwbare software met als doel overzichtelijke rapportages en visualisaties te maken. Zo vertalen wij de data naar informatie en inzichten die aansluiten bij jouw specifieke doelstellingen en KPI’s. En deze inzichten zijn direct bruikbaar binnen alle lagen van jouw organisatie.

DATA SCIENCE & AI

Naarmate de hoeveelheid en complexiteit van data toeneemt, neemt het menselijk vermogen om verbanden te leggen af. Gelukkig beschikken wij over de kennis én technieken om met verschillende wiskundige modellen en algoritmes deze data te onderzoeken. Ons doel: het verschil maken.

ANALYTICS TRANSLATION

Het spreken van de taal van data is een vak apart. Wij slaan een brug tussen de werelden van dataspecialisten, techniek en de ‘business’. Wij gaan op zoek naar de juiste gebruiksmogelijkheden en toepassingen van AI-oplossingen binnen de organisatie. Wij managen projecten, betrekken de belanghebbenden en maken de AI-oplossing integraal onderdeel van de organisatie.