Ncontrol

Ncontrol biedt realtime ondersteuning aan de moderne apotheek bij het leveren van farmaceutische zorg, optimalisatie van bedrijfseconomische zaken en het versterken van de commerciële positie. Om tegenwoordig de toegevoegde waarde van de apotheek inzichtelijk en meetbaar te maken, is het van cruciale betekenis dat vanuit één centraal systeem zorgprocessen kunnen worden aangestuurd, gemonitord en gerapporteerd.

Daarnaast is het van groot belang om in een markt waar grote budgettaire druk bestaat, de bedrijfseconomische aspecten van een apotheek te bewaken. Ncontrol voorziet apotheken van real-time ondersteuning en rapportages op zorginhoudelijk en bedrijfseconomische processen. Data Science Lab helpt Ncontrol met het verwezenlijken van de datagedreven doelstellingen. Denk hierbij aan het neerzetten van een zelfsturende analytics team, een uniforme agile werkmethodiek, de interne/externe exposure en bewustwording en het ophalen, selecteren en uitvoeren van diverse projecten.

Gerelateerd artikel

Gladheid op het spoor

| Transport | No Comments
Twee maanden geleden was Nederland veranderd in een winterwonderland. We hadden eindelijk weer de kans om heerlijk te schaatsen, sneeuwballen…