Data engineering is van cruciaal belang voor een data-gedreven organisatie. Onze engineers zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en implementeren van data (cloud) platformen die jouw organisatie helpen om data-gedreven te werken. Zo bouwen we het fundament waarin we data opslaan, transformeren en beheren. We hebben onze eigen bewezen methodiek en technieken om te voldoen aan de specifieke behoeften vanuit jouw organisatie. Hierdoor kunnen we jouw effectief en snel helpen.

Dit doen we met ...

Data Platform

Een data platform is een infrastructuur waarin gegevens worden verzameld, opgeslagen, verwerkt, geanalyseerd en gedeeld. Het biedt organisaties een gestructureerde aanpak om data van verschillende bronnen te beheren en waarde te halen uit hun gegevens. Ons Data Engineering team kan binnen jouw organisatie een data platform bouwen of je huidige platform optimaliseren

Data Engineering & MLOps

We verzamelen data van verschillende interne en externe bronnen en transformeren dit naar een bruikbaar formaat, geschikt voor analyse. Maar we bouwen en onderhouden ook infrastructurele oplossingen. Veilig en schaalbaar, voor nu en in de toekomst, on-premise en in de cloud.

Business Intelligence

De bruikbare, verzamelde data analyseren we met betrouwbare software met als doel overzichtelijke rapportages en visualisaties maken. Zo vertalen we de data naar informatie en inzichten die aansluiten bij jouw specifieke doelstellingen en KPI’s. Deze inzichten zijn direct bruikbaar binnen alle lagen van jouw organisatie.