Het Lab. Onze trots. De plek waar ons DNA volledig tot zijn recht komt. Hier draait het om innovatie en inspiratie. Met elkaar, maar ook met jou. Dit is de plek voor ons om te groeien. Je blijft niet vanzelf expert. En dit is voor jou de plek om te ontdekken welke technieken nodig zijn en passen bij jouw organisatie. Samen gaan we experimenteren, doen we ervaring op en gaan we vooruit. Hier creëren wij de toekomst.

Dit doen we met ...

Product ontwikkeling

De resultaten van analyses en data science projecten zijn vaak complex. Daarom kijken we vanuit het gebruikersperspectief naar de beste manier om deze resultaten te presenteren. Dat kan zijn in een app, een website of bijvoorbeeld een dashboard. Vanuit verschillende disciplines (onder andere UX en software development) werken we aan een product dat makkelijk geadopteerd kan worden binnen de bestaande processen in jouw organisatie.

Data for Good

Ons doel met Data for Good is iets terug doen. Terug doen voor de maatschappij. Dit doen we door non-profit organisaties te helpen met datavraagstukken waar zij zelf niet de middelen of resources voor hebben.  En het mooie is, het is een win-win situatie. Want ook wij leren weer van deze nieuwe vragen en vergroten daarmee onze kennis. Innovatie op de mooiste manier die er is.

Techdays

Elke maand worden er techdays georganiseerd. Voor en door onze data professionals, maar ook voor jou en jouw collega’s. Deze dag staat in het teken van creativiteit, innovatie, inspiratie en kennis.  Vaak staat er één thema centraal: een cursus deeplearning of deployment van een model. Maar een sessie kan ook bestaan uit agile/ scrum certificering of een hackaton. Het doel: onszelf én alle organisaties waar wij voor werken blijven verrassen met nieuwe ideeën en inzichten.

Academy

Welkom bij de Data Science Lab Academy. Onze Masterclass of training passen we aan op jouw vraag en kennis.  We nemen jou en jouw collega’s mee in de wereld van data science en AI. We leggen je uit hoe je data het beste kunt visualiseren en geven je handvatten om met R of Python je eigen code te programmeren. Ons doel: jullie zijn ook een beetje data expert geworden en kunnen meteen aan de slag.