5 redenen

Heb je al een app maar wil je meer uit je app halen? Binnen de app ontwikkeling zien we dat het steeds meer wordt toegepast en wel om deze 5 redenen:

1. Up-to-date en extra intelligent

Je app blijft up-to-date aangezien de machine learning modellen de meest recente data direct kunnen verwerken. Hierdoor wordt je app veel dynamischer in plaats van statisch. De app kan ook extra intelligent worden door het gedrag van gebruikers te modelleren/voorspellen. Hierdoor is het mogelijk gebruikers gepersonaliseerde content te tonen.

2. Optimalisatie van processen

Door het toepassen van machine learning kan je processen onder andere automatiseren, dit scheelt veel tijd. Je kan je processen efficiƫnt inrichtingen en zelfs trends ontdekken.

3. Schaalbaarheid

Je app kan gemakkelijk grote hoeveelheden data aan, hierdoor kan je sneller opschalen.

4. Kostenbesparing

Het slim inrichten van je app kan ervoor zorgen dat het je een hoop tijd gaat opleveren. Als je bedenkt wat een computer qua hoeveelheid data in 1 keer kan verwerken in tegenstelling tot de mens is het al een kostenbesparing

5. Gebruikersgemak

Aan je app kan je door het toevoegen van onder andere chatsbots, speech-to-text, het gebruikersgemak van je gebruikers vergroten.

Buddyhuis app met intelligente matchmaking

Wil jij de mogelijkheden verkennen?

Wil jij weten welke mogelijkheden er binnen jouw app zijn? Of wil jij een app ontwikkelen en weet je niet hoe je het best machine learning kan implementeren? Samen brengen we je technische vraagstukken in kaart en komen we tot jouw roadmap zodat je snel inzicht hebt in wat het voor de app kan opleveren.