In nauwe samenwerking met het team van Athlon zorgen we ervoor dat de organisatie steeds meer data gedreven wordt. Door deze tool kan het Athlon Sales team gemakkelijk een auto uit eigen voorraad reserveren voor hun klanten. En maakt deze tool het voor Athlon mogelijk om relevante data te verzamelen en inzicht te verkrijgen in het voorraadbeheer zodat hier slim op geacteerd kan worden. Ze kunnen hierdoor de dienstverlening nog efficiƫnter inrichten en de services richting de klanten optimaal houden en verbeteren.

We zijn trots op deze partnership en de implementatie van dit project.

Willemijne de Wit (Sales Director Acquisition and Bid management, Athlon Nederland): “De reacties van onze mensen zijn vol enthousiasme en dit is een echte team effort. Door naar de volgende succesvolle implementaties, ik kan niet wachten.”

Wij ook niet.

VRAGEN?

Boudewijn Gresnigt

boudewijn.gresnigt@datasciencelab.nl

+316 28 47 67 67