Werken bij

We zijn op zoek naar creatieve probleemoplossers. Dat betekent dat je snel enthousiast raakt, maar niet alles voor zoete koek slikt. Twijfel je ergens over? Dan durf je net zo lang door te vragen tot je het snapt. Want je bent leergierig én nieuwsgierig, vooral als het om data draait. Daarnaast ben je niet bang om uit je comfort zone te stappen en fouten te maken. Met vallen en opstaan komen we er wel; we zijn niet voor niets een laboratorium. Trial and error dus.

Groei mee

We werken graag met professionals die écht betrokken willen zijn. Als je wilt, werk je niet alleen op projecten bij onze opdrachtgevers, maar geven we je ook de kans een steentje bij de dragen aan de organisatie van Data Science Lab. Zo heb je directe impact op het bedrijf waar je voor werkt.

Ontdek meer

Je vindt het te gek om steeds bij een nieuwe projectgroep aan te schuiven. Zo krijg je kijkjes in verschillende keukens, en ervaar je de data-business inside out. De cultuur en werkwijze van je opdrachtgevers weet je je snel eigen te maken. Merk je dat je kunt helpen, dan biedt je proactief ondersteuning en advies, omdat je weet dat je collega’s dat waarderen. Sterker nog: aan het einde van het project vinden ze het jammer dat je vertrekt.

Bepaal jouw carrière

Bij ons ga je aan de slag op de manier die jij het beste bij je vindt passen. Dat kan vol- of deeltijd zijn, maar in ieder geval in vast dienstverband. Dat is zeker. Ook wat arbeidsvoorwaarden betreft zijn we flexibel: samen gaan we op zoek naar werkvormen waar we ons allebei in kunnen vinden. Wederzijdse verwachtingen bespreken we open en eerlijk, en stellen we zo nodig bij.