Over ons

Data Science Lab is een team van digitale denkers die jouw data in waardevolle kennis omzetten. We zijn een full-service consultancy bedrijf met een brede expertise en geven antwoord op elke datavraag: maakt niet uit in welke branche. Onze professionals realiseren de data-driven ambities van je bedrijf. Dit doen we in de vorm van een partnership: een relatie waarin we elkaar uitdagen, zodat jouw organisatie én onze specialisten groeien.

Onze wetenschap

Wij vinden dat elk bedrijf, groot of klein, dataexpertise moet hebben. Data Science Lab bestaat uit creatieve en talentvolle dataexperts die er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. We geven je meer inzicht in data, zodat je organisatie positie behoudt en zelfs kan vergroten. Niet alleen onze klanten zijn belangrijk: collegialiteit, respect en verantwoordelijkheid vinden we cruciale  bedrijfswaarden. Hierdoor werken we prettig samen, met jou én onderling.

Data for Good

Met Data for Good helpen wij maatschappelijke organisaties met hun datavraagstukken die niet de middelen of resources hebben. Wij willen hiermee onze kennis en expertise inzetten voor goede doelen. Bovendien komen onze professionals zo in aanraking met nieuwe vraagstukken en technieken, en die kennis zetten wij weer in bij jouw organisatie.

Woord van Joost

Data Science Lab heb ik opgericht met een duidelijke missie: organisaties impact laten maken met hulp van de beste dataprofessionals. Met trots kijk ik terug op het werk dat we hebben gedaan voor opdrachtgevers, partners en collega’s. De afgelopen jaren hebben we bijzondere relaties opgebouwd waarin we elkaar continu uitdagen, zodat zij én wij konden groeien. De komende jaren bouwen we voort op deze basis om zo datawereld in Nederland te veroveren met onze aanpak. Ik heb er zin in!

Team

Joost

Oprichter

Boudewijn

Commercieel Directeur

Maarten

Operationeel Directeur

Daan

Marketing

Robert

Lead Data Scientist

Albert

Principal Consultant

Bas

Senior Data Scientist

Marjolein

Marketing

Kim

Data Scientist

Koen

Data Scientist

Michelle

Data Scientist

Gijs

Data Engineer

Martijn

Data Scientist

Claudia

Data Scientist

Mark

Data Scientist

Berend

Data Scientist

Fré

Data Scientist

Sidney

Data Scientist

Job

Data Scientist

Swetta

Data Scientist

Thomas

Data Scientist

Jasmina

Data Scientist

Bhupinder

Data Scientist

Steven

Data Scientist