"Automatische, foutloze software-releases met één druk op de knop"

Introductie

SNG bedenkt en ontwikkelt effectieve oplossingen voor complexe informatiseringsvraagstukken van maatschappelijke aard. Met hun expertise op het snijvlak van invordering, schulden en informatisering werken ze vanuit de inhoud aan oplossingen voor informatiseringsvraagstukken. Ze zorgen sinds 1995 voor het digitaal veilig ontsluiten van privacygevoelige informatie voor gerechtsdeurwaarders, lokale overheden en organisaties in het publieke domein. Veelal gebaseerd op in wetten vastgelegde bevoegdheden. Sinds 2020 geven ze ook invulling aan generieke ketenvoorzieningen en functionaliteiten in overheidsprogramma’s.

Klant

SNG

Tools/Technieken

GCP, Terraform, Kubernetes

Services

Data Engineering

Branche

IT services

De doelgedreven data-oplossing

Het DevOps-team van SNG beheert het releaseproces van nieuwe Docker-applicaties. Deze releases moeten door de DTAP-straat (Development, Testing, Acceptance, Production) in het Google Cloud Platform van SNG, waar complexe infrastructuur zoals networking, Kubernetes-clusters en databases een cruciale rol spelen. 

Dit project heeft als doel het DevOps-team te ontlasten van handmatige stappen door het releaseproces te automatiseren. Dit scheelt veel tijd, ontstaat er een consistent en gecontroleerd releaseproces zonder menselijke fouten.

Cases

Bekijk ook andere cases,

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wat wil jij dat data doet?

Adres:
Donker Curtiusstraat 23C
1051 JM Amsterdam
Contact:

© 2024 Data Science Lab. All rights reserved. Design & Development by Yourtechclub