"Directe toegang tot contractinformatie en polisvoorwaarden aan de apothekersbalie door onze virtuele assistent"

Introductie

De Nederlandse Farmaceutische Zorggroep (NFZ) is de schakel tussen apothekers en zorgverzekeraars. NFZ zorgt voor kwalitatieve overeenkomsten en ondersteunt apothekers bij de uitvoering en naleving van deze overeenkomsten. 

Klant

Nederlandse Farmaceutische Zorggroep (NFZ)

Tools/Technieken

Microsoft Azure – Python - Flask - Vue - PostgreSQL -Blob trigger

Services

Data Science & AI

Branche

Healthcare

De doelgedreven data-oplossing

De Virtuele Assistent is een tool voor alle aangesloten NFZ apothekers. Deze bevat informatie uit NFZ-contracten met zorgverzekeraars, aangevuld met handige informatie voor apothekers en assistenten. Voorheen was er jaarlijks het farmacieboekje met de belangrijkste informatie, maar deze kon door het jaar heen veranderen. Met de Virtuele Assistent blijft alle informatie actueel. De apothekers zijn minder tijd kwijt om up-to-date te blijven en hebben hierdoor meer tijd voor de patiënt aan de balie.

 

“De NFZ Virtuele Assistent heeft de workflow van onze klanten aanzienlijk verbeterd. Dankzij de nauwkeurige informatie en de gebruiksvriendelijkheid die de tool biedt, mede mogelijk gemaakt door de goede samenwerking met de ontwikkelaars van DSL, is het een onmisbare schakel geworden in het dagelijkse werk van onze klanten.”

Alberto Fernandez
Projectapotheker - NFZ
Cases

Bekijk ook andere cases,

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wat wil jij dat data doet?

Adres:
Donker Curtiusstraat 23C
1051 JM Amsterdam
Contact:

© 2024 Data Science Lab. All rights reserved. Design & Development by Yourtechclub