Services

Data Science & AI

Onze experts bouwen hoogwaardige data- en AI-oplossingen. Met de beste technieken automatiseren en optimaliseren we taken en processen. Zo zorgen onze end-to-end oplossingen ervoor dat jij een serieuze stap vooruitkomt. Daarmee wordt jouw organisatie slimmer, efficiënter en effectiever.

Data Science & AI
Data Science & AI
Data Science & AI
Onze aanpak

Zo werken wij,

Wij werken altijd vanuit onze technische visie.

01

Focus op resultaat

Je wilt toch een duidelijke return on investment op de oplossing die wij voor je ontwikkelen? Onze klanten maken een duidelijke stap vooruit, ze worden efficiënter en effectiever.

02

End-to-end data-oplossingen

We geloven in doelgedreven end-to-end data-oplossingen.

03

Technical Excellence

Wij weten wat wijsheid is. Onze experts hebben de technische kennis, ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Met de beste technieken automatiseren en optimaliseren we taken en processen.

DSL gradient
De voordelen

Waarom?

Dankzij data weet je wat wijsheid is en daarmee kun je aan de slag. Zo bereikt jouw organisatie nieuwe mijlpalen. Er is zo veel mogelijk, van het optimaliseren van processen tot het automatiseren van repetitieve taken. Maar het biedt nog meer:

Personalisatie en klanttevredenheid
denk aan persoonlijke aanbevelingen of AI-chatbots en virtuele assistenten.
Kostenbesparing
Door efficiëntere processen en geautomatiseerde workflows kan je aanzienlijke kosten besparen
Voorspellende analyses
Data Science & AI kan toekomstige trends en patronen voorspellen. Hierdoor kan jij vooroplopen. Denk bijvoorbeeld aan preventief onderhoud voorspellen waardoor je dure uitvaltijden voorkomt.
Inzicht & besluitvorming
Eruit halen wat erin zit: haal meer waarde uit je data. Door het ontwikkelen van slimme algoritmes krijg je waardevolle inzichten waardoor je op basis van feiten beslissingen kan maken.
DSL gradient
Technologieën

Meer weten over,

Cases

Waar we dat doen,

Bekijk onze doelgedreven data-oplossingen.

DSL SVG
Podcast

De Databar

Welkom bij de Databar. De Nederlandstalige podcast over Data Science & AI. Robert van Straalen (Lead Data Scientist), Cees Kaandorp (Data Scientist) en Sam van der Voort (Data Scientist) nemen je mee in de wereld van Data Science & AI, ze bespreken wat hun opvalt, duiken af en toe de techniek in maar gaan vooral graag in gesprek met leuke gasten.

De Databar 18 - Data Democratization

Dit keer in de databar gaan we het hebben over data democratization. Een mond vol, daar laten we het dan ook bij. Veel luisterplezier.

De Databar 17 - Handige Python Packages

Cees, Robert en Sam duiken deze aflevering de techniek in. We gaan het hebben over Python Packages. Packages die je misschien (nog) niet kent en super handig zijn. Veel luisterplezier!

De Databar 16 - Data & AI Trends voor 2024

Welkom bij de eerste aflevering van 2024, schuif lekker aan. We gaan vooruit blikken en Data & AI trends voorspellen voor dit kersverse jaar 2024. Wordt dit nou echt het jaar van de zelfrijdende auto’s? Wat gaan we horen van augmented analytics? Er komen allemaal nieuwe tools/ toepassingen, welke blijven plakken?

De Databar 15 - Eindejaarsspecial 2023

Wat een jaar, 2023, een AI hype jaar. We bespreken wat we allemaal hebben meegemaakt en blikken terug op onze voorspelling in de vorige eindejaarspodcast van 2022!

De Databar 14 - Data Strategie

De R zit in de maand het is guur, nat en winderig buiten hoogste tijd om eens lekker binnen onze podcast te luisteren. We gaan het hebben over data strategie met onze data strategen of ook wel, data innovatie consultants, analytics translators, programma managers, product owners 😉

De Databar 13 - LMM veiligheidsrisico’s

In deze aflevering van de Databar schuiven Manouk Draisma en Jakob Cassiman aan. Allebei entrepreneurs die zich verdiepen in LLM’s en vooral in de veiligheid hiervan. Wat voor veiligheidsrisico’s zijn er? Denk aan datalekken en prompt hacking.

De Databar 12 - De toenemende rol van Engineering ten opzichte van Data Science

Duik dieper in de evoluerende wereld van data engineering met Job, Robert en onze eigen data engineer Wink! In deze boeiende aflevering verkennen zij de essentie van data engineering, de nauwe band met data science en de toekomstige ontwikkelingen van het werkveld.

De Databar 11 - De Data Scientist Essentials

De werkomgeving speelt een cruciale rol in het succes van een data scientist. Maar wat maakt een werkplek echt ideaal? Job, Sam en Robert verkennen de verschillende aspecten, van de fysieke omgeving tot de technologische hulpmiddelen die essentieel zijn voor het uitvoeren van complexe analyses en modelleringen.

Blog

Blogs over Data Science & AI

Lees hier onze laatste blogs over data science & AI.

De Floating Farm in Rotterdam is de eerste drijvende boerderij ter wereld. De prioriteiten zijn dierenwelzijn, circulariteit, duurzaamheid en innovatie. Voor ons eens interessant om te onderzoeken…

In razend tempo zien we de grenzen tussen mens en machines vervagen. Computer Vision speelt hier een belangrijke rol in. Maar wat…

Eind september zijn we gestart met de DSL GitHub Copilot pilot om voor jou te testen of dit een waardevolle toevoeging is….

Wat wil jij dat data doet?

Deze organisaties doen dat.
Adres:
Contact:

© 2024 Data Science Lab. All rights reserved. Design & Development by Yourtechclub