"Een automatische en efficiënte validatie & publicatie pipeline ontwikkelen in GitLab"

Introductie

De Nederlandse gezondheidszorg is één van de beste ter wereld. Iedereen betaalt eraan mee, via belastingen en de verplichte basisverzekering. Zo kunnen we allemaal – jong, oud, gezond of ziek – rekenen op goede zorg wanneer we die nodig hebben. Zorginstituut Nederland werkt er namens de overheid aan dat iedereen in Nederland toegang heeft en blijft houden tot goede zorg.

Klant

Zorginstituut Nederland

Tools/Technieken

ML Engineering – CI/CD

Services

Data Science & AI - Data Engineering

Branche

Overheid

De doelgedreven data-oplossing

In het programma KIK-V werken ketenpartijen in de verpleeghuiszorg samen. Het doel is het stroomlijnen van de uitwisseling van verantwoordingsgegevens tussen informatie vragende partijen en zorgaanbieders, gericht op de kwaliteit van de verpleeghuiszorg en de bedrijfsvoering.

Door CI/CD pipelines kan het KIK-V project beter en duurzamer opschalen en bijdragen aan gecontroleerde releases van KIK-V producten. Dit project speelt in op de noodzaak van lastenverlichting voor zorgaanbieders en bevordert de duurzaamheid en coherentie van het programma KIK-V.

“Data Science Lab schakelde snel en hadden snel grip op onze behoeften voor het ontwikkelen van een geautomatiseerde pipeline”.

Thamar Brouwer
Teamcoördinator Beheer KIK-V. - Zorginstituut Nederland
Cases

Bekijk ook andere cases,

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wat wil jij dat data doet?

Adres:
Donker Curtiusstraat 23C
1051 JM Amsterdam
Contact:

© 2024 Data Science Lab. All rights reserved. Design & Development by Yourtechclub